Αλλαγές/Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων είτε ελαττωματικών είτε λανθασμένης παραγγελίας, μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάστασή τους όπως απεστάλησαν από την εταιρεία ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ και να επιστρέφονται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και αξεσουάρ (απόδειξη λιανικής πώλησης, θήκες, πανάκια, κλπ).

Στην εταιρεία ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ γίνεται λεπτομερής έλεγχος των προϊόντων προτού πακεταριστούν και συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκληθούν ζημίες κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα  σε προϊόν(φθορά στον σκελετό ή στους φακούς) ,θα πρέπει  να ενημερωθεί η εταιρεία ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ από την πρώτη  ή δεύτερη μέρα ,τηλεφωνικά στο 2821053953 ,είτε μέσω email στο info@panoptiki.gr. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή λόγω φθοράς.

Επιστροφές σε γυαλιά οράσεως καθώς και ειδικές παραγγελίες φακών επαφής, δεν γίνονται δεκτές. Στα υπόλοιπα προϊόντα η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί / καταστραφεί η συσκευασία , ή έχει κοπεί η ταινία ασφαλείας του προϊόντος.

Το κόστος μεταφορικών επιστροφής, εάν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ.

Σε περίπτωση που ζητηθεί αντικατάσταση του προϊόντος θα σταλεί εκ νέου, εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, εφόσον είναι διαθέσιμο στην αποθήκη της εταιρείας. Εάν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθεί ο αγοραστής για τον νέο χρόνο παράδοσης.

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, η αξία της παραγγελίας θα επιστραφεί  εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Αλλαγές σε μη ελαττωματικά προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο 1 (μια) φορά. Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της κάθε οθόνης.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται πρώτα η επικοινωνία με την εταιρεία ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ στο 2821053953 ή μέσω email στο info@panoptiki.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα για 1 (μία) μόνο φορά, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας  μήνυμα μέσω email στο info@panoptiki.gr , με την υποχρέωση όμως να καλύψει το αρχικό κόστος αποστολής, στην περίπτωση που αυτό είχε καλυφθεί αρχικά από την εταιρεία, αλλά και την δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι την έδρα της εταιρείας στην οδό: Α. Παπανδρέου 45 Χανιά ΤΚ 73132. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του μηνύματος , θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στην εταιρεία στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.